Runkosarjan viimeinen kierros lauantaina – HIFK ja Dicken ratkovat runkosarjan voiton

SM-sarjan runkosarja saadaan päätökseen lauantaina. Jännitystä riittää vielä viimeiselle kierrokselle, sillä HIFK ja Dicken ratkovat keskenään runkosarjan voiton.

HIFK lähtee päätöskierroksen otteluun kärkipaikalta ja sillä on pisteen johtoasema ennen Dickeniä. SM-sarjassa joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat menneet HIFK:lle 2-1, mutta Dicken vei Suomen Cupin nimiinsä jännittävien vaiheiden jälkeen, joten siltä osin puntit ovat joukkueiden kesken tasan. VeikkausTV näyttää myös runkosarjan huipennuksen.

Muiden otteluiden suhteen lähtöasetelmat ovat selkeät. SIF saa kotikentälleen KyIF:n eikä ottelussa ole liiemmälti panosta, sillä KyIF on jo välieräpaikkansa varmistanut ja kohtaa välierissä runkosarjan voittajan. SIF:n sijoitus sen sijaan tulee olemaan viides.

Atlas saa päätösottelussaan vastaansa GrIFK:n. Atlas tulee sijoittumaan sarjassaa viimeiseksi ja GrIFK sijoittuu runkosarjassa kolmanneksi kohdaten välierissä runkosarjassa toiseksi sijoittuneen joukkueen. Atlas nappasi viime ottelussa kauden toisen voittonsa, joten sinipaidoilla on mahdollisuus päättää kautensa voittoputkeen.

SM-sarjan lauantain ottelut:
Kello 13.00 Dicken-HIFK (SolidSport, VeikkausTV)
Kello 16.00 SIF-KyIF (SolidSport)
Kello 16.00 Atlas-GrIFK (SolidSport)

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk