Cupin kohtalo ratkeaa – SIF:lla ”ei mitään hävittävää”

Pirkkola kello 15.00 lauantaina – naisten käsipallovuoden 2013 huipennus eli Suomen Cupin finaali HIFK – SIF on edessä. Cupin finaaliin on vapaa sisäänpääsy Käsipalloliiton halutessa tarjota syksyn huipentuman kaikille katsojille sopivasti joulun alla.

Kumpikin joukkue selvitti tiensä finaaliin rakkaan paikallisvastustajan kustannuksella. HIFK kaatoi Dickenin välierän uusinnassa ja SIF puolestaan pehmitti BK-46:n. Nyt jaossa on sitten cupin mestaruus ja etenkin SIF:lla isona haasteena voitosta voittoon läpi syksyn edenneen HIFK:n pysäyttäminen.

Joukkueet kohtasivat SM-sarjassa lokakuun alussa Helsingin Urheilutalolla ja tuolloin voittajasta ei jäänyt mitään epäselvyyksiä HIFK:n taottua taululle lukemat 40-24. Viime viikolla finaalin ”kenraaliharjoituksessa” sen sijaan SIF puristi kotonaan HIFK:n ahtaalle ja loppunumerot kirjattiin 25-28, joten mitään läpihuutojuttua finaalistakaan tuskin kannattaa odottaa.

– Se ottelu osoitti, että pystymme nostamaan tasoamme ja meillä on aika selkeä kuva siitä mitä tarvitaan HIFK:n saamiseen vaikeuksiin. Pelaajista Rebecca Jürgens on sivussa loukkaantumisen takia ja sen lisäksi on muutamia pikkuvammoja, jotka eivät kuitenkaan vaikuta pelaamiseen, SIF-luotsi Marcus Sjöstedt sanoo Västra Nylandissa.

– On selvää että HIFK on ennakkosuosikki ja joukkueella on rutinoituneita pelaajia, jotka ovat tottuneet voittamaan. Meillä ei ole mitään hävittävää, mutta totta kai lähdemme yrittämään voittoa.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!