Kohti kautta: KyIF

KyIF lähtee kauteen jälleen vuoden kokeneempana ja nälkäisempänä. KyIF haluaa tosissaan nousta mukaan kärkitaisteluun.

KyIF:ssä on kehitetty nuoria pelaajia kärsivällisesti ja päävalmentaja Birgitta Lindholm toivoo kasvutarinalle jatkoa myös tällä kaudella.

– Tarkoitus olisi mennä taas eteenpäin. Hitaasti kiiruhtaen, niin kuin sanoin viime vuonnakin. Tytöt ovat harjoitelleet kesällä hyvin ja siitä on hyvä jatkaa. Harjoitusottelut ovat näyttäneet ihan ok. Tarkoitus olisi parantaa edelleen viime vuodesta.

Viime kaudella KyIF sijoittui sarjassa neljänneksi, mutta ero GrIFK:hon oli 11 pistettä ja kärkikaksikko keräsi yli tuplasti enemmän pisteitä. KyIF osoitti viime kaudella potentiaaliaan, mutta nuorelta pelaajalta puuttui vielä tasaisuutta. Tällä kaudella joukkue haluaa haastaa kärkijoukkueet entistä vahvemmin.

– Ihan varmasti pystymme kaventamaan sitä eroa. GrIFK:n kanssa tasasimme voitot viime kaudella 2-2. Kolmoseen ei ollut niin pitkä matka, mutta kärkikaksikkoon oli. Uskon, että tällä kaudella se ero kaventuu reilusti.

Kokonaisuudessaan Lindholm odottaa mielenkiintoista ja tasaisempaa kautta.

– Toivottavasti yläkerrassa tuulisi vähän enemmän ja alakerrassa olisi vähän enemmän säpinää. Olisi kaikkien kannalta hyvä, jos sarja olisi vähän vahvempi, muistuttaa Lindholm.

KyIF aloittaa kautensa sunnuntaina 19.9. kohtaamalla kotikentällään PIF:n.

SolidSport näyttää kaikki ottelu suorina lähetyksinä. Lisätietoa löytyy täältä.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk