Lauantaina täysi kierros – SIF havittelee yleisöennätystä

SM-sarjan runkosarjan ratkaisuhetket lähestyvät ja lauantain aikana saatetaan nähdä jo ratkaisuja.

Lauantaina pelataan kolme ottelua, joissa kaikissa on panosta riittämiin. Dickenin ja HIFK:n klassikko-ottelu herättää aina mielenkiintoa, mutta sarjataulukon kannalta ratkaisuja saatetaan nähdä myös muissa otteluissa.

SIF saattaa varmistaa välieräpaikan, kun se kohtaa kotikentällään GrIFK:n. SIF on saamassa vankan tuen otteluun, sillä seura tavoittelee ottelussa Fennia Arenan yleisöennätystä. Voitolla SIF ottaisi vähintään jättiharppauksen kohti välieriä ja varmistaa paikkansa, mikäli BK-46 ei voita KyIF:iä omassa ottelussaan. GrIFK taistelee puolestaan runkosarjan voitosta ja se on tällä hetkellä kaksi pistettä Dickeniä perässä.

BK-46:n ja KyIF:n ottelussa kotijoukkue yrittää pitää välierähaaveet elossa ja se tarvitsee ottelusta voiton. KyIF puolestaan hakee vielä kauden ensimmäistä voittoaan.

Lauantain kolmantena pelinä nähdään Dickenin ja HIFK:n kohtaaminen. HIFK tarvitsee ottelusta voiton taistellakseen vielä runkosarjan voitosta. Dickenillä ei ole ottelussa pakkovoittoa, mutta täysi pistepotti veisi sen aimo harppauksen kohti runkosarjan voittoa. Voiton tullessa Dickenille riittäisi silloin voitto seuraavasta ottelusta KyIF:iä vastaan, vaikka se häviäisi päätösottelussaan GrIFK:n ja päätyisi Granin tasapisteisiin. Tasapisteissä Dicken on GrIFK:n edellä keskinäisessä vertailussa. HIFK on puolestaan voittanut molemmat aiemmat SM-sarjan ottelut Dickeniä vastaan, joten tasapisteisiin päädyttäessä HIFK olisi keskinäisessä vertailussa Dickenin edellä. Kauden päätteeksi saatetaan vielä nähdä tilanne, jossa kaikki kolme kärkijoukkuetta päätyvät tasapisteisiin.

Dicken on tällä kaudella pystynyt HIFK:n kuitenkin kaatamaan, kun se voitti Suomen Cupin finaalissa paikallisvastustajansa. Kahden kestomenestyjän ottelusta on luvassa jälleen mielenkiintoinen kohtaaminen.

Lauantain kaikki ottelut alkavat kello 16.00.

SM-sarjan ottelut lauantaina:
SIF-GrIFK
BK-46-KyIF
Dicken-HIFK

HandisTV näyttää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. HandisTV:n pariin pääset täältä.

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk