Runkosarjassa alkaa loppukiri

SM-sarjassa ylitettiin viime kierroksella runkosarjan puolivälin merkkipaalu ja edessä on mielenkiintoinen runkosarjan loppu.

Loppukauteen lähdetään kutkuttavista lähtöasetelmista, kun kärkikolmikko HIFK, GrIFK ja Dicken ovat kaikki tasapisteissä. HIFK:n ja GrIFK:n jo tämän kauden aikana kaatanut SIF mielii myös mukaan runkosarjan voittotaisteluun. Välieräviivan alapuolella puolestaan BK-46 ja KyIF yrittävät tarttua viimeisiin oljenkorsiinsa.

Lauantain ja sunnuntain aikana pelataan taas täysi kierros ja pelit alkavat heti GrIFK:n ja HIFK:n välisellä kärkiottelulla. GrIFK hävisi hieman yllättäen edellisottelunsa SIF:lle ja lähtee hakemaan paluuta voittojen tielle. Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa GrIFK kaatoi HIFK:n kahdeksalla maalilla, joten helsinkiläisillä on myös hampaankolossa otteluun lähdettäessä.

Lauantain toisessa pelissä BK-46 ja SIF kohtaavat isossa ottelussa. Voitolla SIF ottaisi erittäin tukevan otteen välieräpaikasta, sillä joukkueiden välinen ero kasvaisi jo seitsemään pisteeseen. Toisaalta karjaalaisten voitto herättäisi taistelun neljännestä sijasta tosissaan eloon. Marraskuussa SIF pystyi puristamaan kahden maalin voiton ja tiukka ottelu on odotettavissa myös tällä kertaa.

Kierros paketoidaan sunnuntaina, kun Dickenin saadessa Pirkkolaan KyIF:n. Ennakkoon lähtöasetelmat otteluun ovat selkeät, sillä Dicken taistelee runkosarjan voitosta ja KyIF on edelleen voitoitta. Se onnistui kuitenkin avaamaan pistetilinsä edellisottelussa BK-46:tta vastaan, joten sen siivittämänä se lähtee haastamaan Dickeniä.

SM-sarjan viikonlopun ottelut:
La 21.1. kello 13.30 GrIFK-HIFK
La 21.1. kello 16.00 BK-46-SIF
Su 22.1. kello 16.00 Dicken-KyIF

Solidsport esittää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.